30 de gen. 2017

Detinguda per portar tecnologia vestible



Quan preparava l’entrada anterior del blog vaig trobar, per casualitat, una pàgina que em va sorprendre i, a partir d’allí, vaig estirar del fil fins arribar a la notícia original. És una notícia de fa gairebé deu anys però no m’he pogut estar de comentar-la.

Star Simpson és la noia que va idear i tirar endavant el projecte de les plaques Circuit Classics que comentàvem a l’entrada anterior. Ella va ser detinguda a un aeroport de Boston quan portava un element de tecnologia vestible a la seva jaqueta, en concret una estrella formada per LED de color verd.

Star Simpson

Pel que sembla, una treballadora del taulell d’informació al que ella es va adreçar va pensar-se que duia una bomba i va activar totes les alarmes. De res va servir que ella expliqués que, de fet, era una obra artística.

Si us mireu la fotografia de la jaqueta veureu que es tracta d’un muntatge força bast, ara tenim elements especials per cosir que ens permetrien fer un disseny molt més atractiu.

Jaqueta amb LED

Per tant, si us poseu elements de tecnologia vestible, vigileu de no anar a llocs amb especials mesures de seguretat.

Podeu llegir la notícia que es va publicar en un diari del MIT (on ella va estudiar), en un altre diari i una entrevista que li van fer just un any després.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa el teu comentari