15 de set. 2014

Com arriba l’electricitat fins a casa nostra?



Ja tornem a començar el curs escolar i, per tant, el bloc torna a estar en marxa. Atès que cap de les propostes de temes que m’heu enviat m’ha interessat (de fet, no n’he rebut cap), he hagut de decidir jo quins temes comentar.

Després de donar-hi moltes voltes, he decidit començar una sèrie en la que comentarem com arriba l’electricitat fins a casa nostra. Que ningú s’espanti. No ho explicaré com a classe o als cursos sinó que procuraré fer-ho en un llenguatge senzill i entenedor a l’abast de tots els públics. I si hi ha coses que no s’entenen, a través dels comentaris podeu demanar més aclariments.
 
Torres artístiques

Començarem parlant de l’energia elèctrica i les seves propietats. Després parlarem dels diferents tipus de centrals generadores i com es decideix quines centrals treballen en cada moment i quant cobren per l’energia produïda. I, finalment, comentarem el transport i la distribució d’energia.

Espero que us agradi aquesta nova sèrie d’entrades. En tot cas, els comentaris sempre són benvinguts. I si algú vol guardar l’anonimat només cal que ho digui ja que els comentaris es moderen abans de ser publicats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa el teu comentari